Thema: Hoe doe jij dat?, Uitvaartkrachten Academy

De invloed van je stem

je wordt beoordeeld op je stem

Ook jij wordt beoordeeld op je stem.

Leiderschap tonen en vertrouwen wekken met alleen al je stem. Wie wil dat nou niet?  Er is geen stem ongeschikt voor de juiste indruk. Hiervoor zijn stemtechnieken ontwikkeld.

Onder de indruk

Ik ben zelf altijd onder de indruk van goede sprekers met een mooie warme stem. Als er iemand voor een groep staat of binnenkomt en begint te spreken, dat iedereen dan ook vol aandacht luistert. Dat wil ik ook, maar ja… dacht ik…. ik heb geen geschikt stemgeluid.

Experts beweren dat er veel meer met je stem mogelijk is dan je in eerste instantie denkt. Je kunt dus leren om te spreken met

  • gewicht en leiderschap
  • vertrouwen
  • warmte
  • overtuigingskracht

Hoe gaaf zou het zijn als je voor een grote groep spreekt, dat iedereen aan je lippen hangt. Als je na een gesprek met een opdrachtgever of een familie een nog beter gevoel van vertrouwen achterlaat, alleen al door bewust met je stem te spreken.

Mensen beoordelen je al na 1 seconde je stem gehoord te hebben.

Uit onderzoek aan de universiteit van Glasgow is gebleken dat mensen je al op je betrouwbaarheid en geloofwaardigheid beoordelen na 1 seconde je stem gehoord te hebben (you had me at ‘Hello’)

Hard nodig

Reden genoeg voor Uitvaartkrachten.nl om uit te zoeken wie de beste stemcoaches van Nederland zijn en wat dat dan kost zo’n stemtraining. Nou, als je trainingen wil van de top van Nederland dan betaal je ook een top prijs. Maar eigenlijk zou het betaalbaar moeten zijn voor iedere uitvaartprofessional. Want juist in ons vak hebben we leiderschap, vertrouwen, warmte en overtuigingskracht in onze gesprekken en presentaties heel hard nodig.

Haalbaar en betaalbaar

Schaamteloos heb ik dit spreekbaar gemaakt bij topcoach Debby Mureau. En na maandenlang contact met elkaar heeft ze nu voor de uitvaartbranche een online training ontwikkeld. En ja, voor een hele schappelijke prijs. De training ligt ook al ter accreditering bij Navu voor 5 PE punten. De eerste online training vindt plaats op dinsdagochtend 9 maart 2021 van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Ikzelf doe zeker mee, dit wil ik niet missen.

Aanmelden: mail naar academy@uitvaarkrachten.nl