Thema: Events in de uitvaartbranche

Impressie netwerkbijeenkomst

NETWERKEN MET HET HART

Op de juiste plek, met fijne mensen en prachtige producten en initiatieven, daar is het goed netwerken! Donderdag 5 september jl. kwam het allemaal samen op het lieflijke Landgoed Den Treek

Pleidooi voor uitvaartondernemers

Hanny van Keulen had met haar team van Uitvaartkrachten een pracht van een middag voorbereid. Een bijeenkomst waar ze zelf het spits afbeet met een vurig pleidooi voor echtheid en oprechtheid in de uitvaartbranche. Een pleidooi je niet uit het (vecht)veld van grote ondernemingen of stuntende nieuwkomers te laten slaan. Een pleidooi om vooral te werken vanuit je hart en je overtuiging dat je bij wilt dragen aan een warm en niet te vergeten afscheid van een dierbaar mens.
De middag stond bol van ontmoeten, kennismaken en genieten van al het moois dat deze branche biedt.

Veel inspiratie

Op de parkeerplaats stond een rouwbus om iedereen naar Landgoed De Treek te brengen. Ik werd blij van deze troostbus en haar opgewekte chauffeur.
De zuivere zang van Mariska Oostijen van MusicaRosa maakte emoties los. Live muziek gaat recht het hart in. En er ging meer recht het hart in. Het betoog van Erik Kasteleyn over krachtplaatsen in Nederland, de buitenrituelen van Baaike Brand Ritueelbegeleider rond een kist met prachtig bloemwerk van Bert Jansen Venneboer, de sfeervol gedekte tafel van Annemaria Breukel(van Just Marie) waar gasten kunnen praten over afscheid en naar hartenlust kunnen proosten op het leven en herinneringen kunnen ophalen.
Een plek waar je je als familie thuis voelt, is geweldig om een afscheid te beleven en een leven te vieren. Landgoed Den Treek is zo’n plek. Rust, natuur en de mogelijkheid precies dat te doen wat past en fijn is. Eigenaar en gastvrouw Jolanda Vuyk (ver)leidde ons binnen- en buitenshuis met de mooiste plekjes.

Maar misschien is het fijnste van een bijeenkomst met een oprecht en warm karakter dat de concurrentie wegvalt. Mijn collega Rob de Joode maakte prachtige foto’s (zie de foto’s op de Facebookpagina van Hanny V Keulen). Mijn kiekjes maakte ik voor de gelegenheid met mijn telefoon. Hoe fijn is het om als netwerker niet alleen een professional te zijn, maar gewoon een mens die de ander wil ontmoeten! Nieuwsgierig naar een volgende netwerkbijeenkomst van Uitvaartkrachten? Kijk op
De uitnodiging voor dit event

Marian Schutte schreef dit verslag, vol complimenten waar we verlegen van worden. Een verslag meer beschrijving van sfeer en beleving, geïllustreerd met een paar treffende foto’s gemaakt met een Iphone. Dankjewel, Marian voor dit visuele cadeau.

Met dank aan alle sponsoren.

Het was voor de organisatie een feest om dit event te mogen organiseren voor onze uitvaartbranche. Ik had dit niet kunnen realiseren zonder de flexibele medewerking van een aantal sponsoren. We stonden droog dankzij de sfeervolle tent en vlonder van Infinity Eventmanagement. Dit team heeft een dag van tevoren in de stromende regen alles voor ons opgebouwd onder de bezielende Jolanda Vuyk. Op verschillende plaatsen werden kisten neergezet om een impressie te geven voor de uitvaartbranche. Ook dank aan de catering en de lekkernijen van Lekker Driebergen en oh, wat waren de taartjes  Rose and Vanilla lekker.
Ik dank iedereen voor de komst vanuit dichtbij en ver weg en iedereen die ik vergeten ben om te bedanken. Want eerlijk is eerlijk, de eer is niet aan uitvaartkrachten.nl maar aan al die mensen die een warm hart toedragen aan onze mooie branche.

Hanny