Thema: Ondernemerschap, Uitvaartkrachten Academy

Jouw onderneming zelf online zichtbaar maken

SEO, hoe doe je dat zelf?

Als ondernemer ben je goed in jouw vak. Of je nu net begint of al wat langer bezig bent in de uitvaartbranche, je wilt toch vooral dat je bedrijf ook online goed gevonden wordt. Door uitvaartondernemers én consumenten. En daar kan jij zelf veel aan doen! En het leuke is…het kost niks. Ja, tijd en wat moeite natuurlijk. Maar dat heb je er wel voor over, toch? Het begint met SEO. Ja maar hoe dan? Hoe pas je SEO gemakkelijk zelf toe?

Tips over online zichtbaarheid.

We hebben Susan van Gemeren gevraagd om ons tips te geven. Tips voor online zichtbaarheid. Susan staat ook op Uitvaartkrachten.nl bij het thema bedrijfsondersteuning. Zij is een expert op het gebied van online zichtbaarheid. Ze is communicatiespecialist en trainer. Ze heeft veel ervaring in het vertalen en publiceren van complexe teksten in begrijpelijke, doelgroepgerichte taal (B2C/B2B). Met meer dan 20 jaar ervaring in online communicatie als contentmaker en communicatiespecialist kent ze de kneepjes van het SEO-vak. SEO is haar tweede natuur. Ze ontwikkelt communicatiemiddelen en trainingen voor consumenten en de zakelijke markt.

Met de juiste flow op jouw website, treffende content en handig gebruik van SEO kom jij ook hoger in Google. En met de tips van Susan moet dat helemaal lukken. Beloofd!

Meer weten?

Pak je kans. Kom naar de 3e netwerkbijeenkomst West-Midden Nederland op woensdagavond 6 november a.s. in Bunnik. Susan geeft daar een korte presentatie met SEO tips, speciaal gericht op de uitvaartbranche. Naast Susan zijn er meer SEO en social media specialisten aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden en op weg te helpen.
Zomaar, omdat het kan en omdat Uitvaartkrachten.nl dit met jou wil delen.

Aanmelden voor dit event: stuur een mailtje naar netwerken@uitvaartkrachten.nl
Je bent van harte welkom.