Thema: Events in de uitvaartbranche

Late Summer Netwerkbijeenkomst 5 september

Wil jij netwerken met uitvaartprofessionals en -leveranciers?

Werken in de uitvaart doe je niet alleen. Elke ondernemer heeft een netwerk om zich heen nodig. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen, inspiratie opdoen en vakgenoten ontmoeten? Je bent van harte welkom op de netwerkbijeenkomst West- en Midden Nederland op donderdagmiddag 5 september a.s.

Dit keer is het een binnen- en buiten-event, op Landgoed Den Treek in Woudenberg. Het landgoed ligt langs een bosrijk natuurgebied tussen Amersfoort en Utrecht. Deze accommodatie is uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote uitvaarten. We zijn blij met zo’n prachtige ambiance. Voor deze gelegenheid hebben we een passend programma met volop informatie, inspiratie en natuurlijk tijd en ruimte voor fijne gesprekken met elkaar.
Dit keer is het een binnen- en buiten-event, op Landgoed Den Treek in Woudenberg. Het landgoed ligt langs een bosrijk natuurgebied tussen Zeist en Amersfoort. Deze accommodatie is uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote uitvaarten. We zijn blij met deze prachtige ambiance. Voor deze gelegenheid hebben we een passend programma met volop inspiratie en natuurlijk gelegenheid voor fijne gesprekken met elkaar.

• Ontmoet vakgenoten
• Laat je inspireren
• Geniet van de ambiance van het Landgoed Den Treek
• Gun jezelf dit event
• Zet het alvast in je agenda en meld je aan

Wanneer?

Donderdagmiddag 5 september 2019.
Inloop vanaf 13.30 uur, start 14.00 uur, einde 17.00 uur

Waar?

Landgoed Den Treek / Natuurlijkafscheidnemen.nl

Wat kost het?

Slechts € 5,- per persoon. Contant betalen bij aanvang.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Heel gemakkelijk. Gewoon even een mailtje sturen naar netwerken@uitvaartkrachten.nl
Door de grote toestroom van aanmeldingen zitten we nu op 70 deelnemers. Daarom werken we inmiddels met een wachtlijst bij eventuele afzeggers.. Heb je toch interesse, meld je dan gewoon aan. Je krijgt dan snel een bevestiging.

Wie regelt dit?

Dit event wordt georganiseerd door Uitvaartkrachten
De accommodatie en catering wordt aangeboden door Landgoed Den Treek