Thema: Ondernemerschap, Events in de uitvaartbranche, Uitvaartkrachten Academy

Locatie eerste college Muziek in de uitvaart bekend.

crematorium Haarlemmermeer

Goed nieuws. De locatie van het eerste college, Muziek in de uitvaart, is bekend.

Primeur

Crematorium Haarlemmermeer heeft de primeur. Zij zetten de deuren open voor deelnemers van de Uitvaartkrachten Academy. Op maandagavond 22 februari a.s. kunt u genieten van de gastvrijheid van dit crematorium en de klanken van uitvaartmuziek. We zijn trots dat het eerste college Muziek in de uitvaart mag plaatsvinden in deze mooie funeraire omgeving.

Geschikte aula

Het moderne crematorium ligt in polder van de Randstad. Vanuit de aula heb je een weids uitzicht. De aula biedt plaats aan 180 belangstellenden. Hierdoor is de aula geschikt voor 30 deelnemers op 1,5 meter afstand van elkaar. De akoestiek en de nieuwe geluidsinstallatie maken het geheel tot een perfecte locatie voor het college Muziek in de Uitvaart.

College Muziek in de Uitvaart

Het college Muziek in de Uitvaart wordt verzorgd door Angelique Stein en is geaccrediteerd met 6 PE punten. In 2,5 uur tijd hoor je veel verschillende fragmenten van uitvaartmuziekstukken verweven met praktische tips, zoals:

  • Korte toelichting op de do’s en don’ts van Spotify, YouTube etc.
  • Kbps en andere technische termen uitgelegd
  • De verschillen tussen de Ave Maria’s
  • Benamingen in de klassieke muziek
  • Muziek bij een kerkelijke uitvaart
  • Valkuilen bij popmuziek
  • Talloze voorbeelden uit de praktijk
  • Ruimte voor vragen vooraf en tijdens het college 

Veilig naar het muziekcollege

Jouw gezondheid staat voorop. Daarom volgt ook het crematorium strikt het protocol van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Voorlopig duurt de lockdown tot 19 januari a.s. Indien de lockdown langer duurt dan verwacht, passen wij de data aan.

Inschrijven

Het college vindt plaats op maandagavond 22 februari a.s. wordt aangeboden voor € 65,- exclusief BTW. Inschrijven: stuur een mail naar academy@uitvaartkrachten.nl