Thema: Ondernemerschap

Nieuwe versie van Uitvaartkrachten.nl

nieuwe versie uitvaartkrachten.nl

Met trots presenteren wij de nieuwe versie van Uitvaartkrachten.nl

Lees hier wat Uitvaartkrachten.nl voor jouw bedrijf kan doen

  • Het ontwerp is opgefrist
  • Het blogstation heeft plaatsgemaakt voor de catalogus. Samen met de leveranciers gaan we deze catalogus vullen met nog meer categorieën en producten.
  • Nieuw: de  Uitvaartkrachten Academy. Meer informatie sturen we in een aparte nieuwsbrief.

Wat verandert er voor professionals met een profiel?

Wijzigen inhoud profiel
Voor het wijzigen van teksten of foto’s hoef je niet meer in te loggen en online te wijzigen. Dit bleek voor velen toch wel lastig. Wijzigingen voor de inhoud van je profiel of profielfoto kun je voortaan gewoon mailen naar info@uitvaartkrachten.nl. Wij passen dan jouw profiel aan en bewaken de lay-out. 

Wijzigen abonnement en contactgegevens
Het was al mogelijk om zelf je contactgegevens te wijzigen, als je inlogt rechtsbovenaan. Vanaf nu is het ook om zelf abonnement te updaten van gratis naar premium  of andersom. 

Nog geen profiel? 
Wat houdt je tegen? Een basisprofiel is gratis en je stapt midden in een stevig netwerk voor uitvaartprofessionals en consumenten. Bovendien biedt een profiel op uitvaartkrachten voordelen zoals online zichtbaarheid, linkbuilding en traffic naar je website.

Wat verandert er voor leveranciers met een profiel?

Producten van leveranciers worden gevonden door de uitvaartkrachten catalogus
Als leverancier met het brons- zilver- of goud-abonnement kan je jouw producten of diensten in de catalogus laten zetten. Gebruik hiervoor dit formulier  of mail de teksten en plaatjes naar info@uitvaartkrachten.nl. Je betaalt hiervoor geen extra kosten. 

Wijzigen inhoud profiel
Voor het wijzigen van teksten of foto’s hoef je niet meer in te loggen. Wijzigingen voor de inhoud van je profiel kun je mailen naar info@uitvaartkrachten.nl. Wij passen dan jouw profiel aan en bewaken de lay-out. 

Wijzigen abonnement en contactgegevens
Het was mogelijk om zelf je contactgegevens te wijzigen, als je inlogt rechts bovenaan. Vanaf nu is het ook mogelijk om zelf je abonnement te updaten van brons naar zilver of van zilver naar brons of andersom. 

Heb je een zilver profiel van 25 euro per maand? 
Voor slechts 5 euro per maand meer: 
– plaatsen we productfoto’s en video in je profielpagina 
– krijg je opstarthulp bij synergie in je sociale media 
– ondersteunen we je bij de basis-SEO-optimalisatie van content op jouw website
– krijg je narrowcasting bij offline evenementen van Uitvaartkrachten. nl en Uitvaartkrachten Academy

Heb je vragen over deze sales- en marketingmogelijkheden? Neem gerust contact op, tel. 06 11195807 of stuur een mail naar info@uitvaartkrachten.nl

online catalogus
online catalogus