Over ons

Wij zijn uitvaartkrachten.nl: het online podium voor alle professionals in de uitvaartbranche.

Wij geloven er namelijk in dat we samen de uitvaartbranche opnieuw kunnen vormgeven. Professionals voor professionals en professionals voor consumenten op 1 online podium. Voor elkaar en met elkaar.

Uitvaartkrachten.nl: wie willen we zijn?

  • Online podium
  • Verbindend
  • Transparant
  • Samenwerkend
  • Etalage voor uitvaartprofessionals en toeleveranciers
  • Een fijne site waar de consument ons snel vindt en kan lezen over ons mooie vak.

 

Het managementteam van uitvaartkrachten.nl bestaat uit:

 
Hanny van Keulen (content en relaties),
Joost Schutten (strategie en finance)
Dillon Richardson (growth en online marketing).
We werken samen met verschillende online communicatie- en marketingbureaus en experts uit de uitvaartbranche.

De uitvaartbranche beweegt? Hanny vertelt:

Marketing en uitvaart
Al ruim 15 jaar werk ik als organisatieadviseur en accountmanager in de wereld van online marketing. De uitvaartbranche heeft mij altijd geïntrigeerd en ik had mijzelf beloofd om ooit, nog voor mijn pensioen, uitvaartverzorger te worden. Dat is gelukt. Inmiddels werk ik nu ook bij een kleine uitvaartonderneming in de buurt en ik geniet van iedere uitvaart die ik mag verzorgen. Twee banen in twee werelden

Branche in beweging
Maar mijn nieuwsgierigheid als organisatieadviseur en marketingfanaat ging nog verder. En ik merkte dat de uitvaartwereld een gesloten wereld is die zich splitst in 2 delen: de grote 4 en daarnaast heel veel kleine ondernemers die het steeds zwaarder krijgen.

Ook zag ik dat uitvaartondernemers en toeleveranciers
– veel marketinggeld verspillen aan bijvoorbeeld advertentie
– worstelen met hun eigen website
– niet online zichtbaar zijn
– te weinig contacten / leads genereren
Maar vooral zag ik een branche die volop is beweging is, zowel door de groei van het aantal uitvaartondernemers als door het veranderende mediaconsumentengedrag. En ook hier telt mijn eigen ervaring als consument, bij het overlijden van een familielid. In mijn geval buiten mijn eigen woonplaats. Je verdwaalt in alle sites op internet en je zoekt je suf naar iemand die bij je past.

Twee werelden bij elkaar
Door mijn kennis, ervaring en door mijn netwerk brengen wij met uitvaartkrachten 2 werelden bij elkaar in een branche die het hard nodig heeft. Om te beginnen met een online podium waar we het gezicht en de mens achter de professionals in de uitvaartbranche laten zien. Waar je mensen vindt die voor je klaar staan. Maar waar we ook de krachten bundelen en ruimte geven aan elkaar en aan onze toeleveranciers om elkaar te vinden en de veranderende klantenwensen adequaat te bedienen. Zonder tussenkomst van dure derden.

Profijt voor iedereen
Waar dit initiatief naar toe gaat in de nabije toekomst, dat kan nog alle kanten op. Wij hebben dit neergezet met passie voor 2 werelden en we hebben een aanpak gekozen waar iedereen profijt van heeft. Wij hopen dat heel veel professionals en consumenten er gebruik van maken.

 

 

  • Sneller gevonden worden
  • Kennisuitbreiding
  • Marketingondersteuning

Maak een profiel aan