Over ons

Wij zijn uitvaartkrachten.nl: het online podium voor alle professionals in de uitvaartbranche.

Wij geloven er namelijk in dat we samen de uitvaartbranche opnieuw kunnen vormgeven. Professionals voor professionals en professionals voor consumenten op 1 online podium. Voor elkaar en met elkaar.

Uitvaartkrachten.nl: wie willen we zijn?

  • Online podium
  • Verbindend
  • Transparant
  • Samenwerkend
  • Etalage voor uitvaartprofessionals en toeleveranciers
  • Een fijne site waar de consument ons snel vindt en kan lezen over ons mooie vak.

Het managementteam van uitvaartkrachten.nl bestaat uit:

Hanny van Keulen (content en relaties),
Joost Schutten (strategie en finance)
Dillon Richardson (growth en online marketing).
We werken samen met verschillende online communicatie- en marketingbureaus en experts uit de uitvaartbranche.

De uitvaartbranche beweegt? Hanny vertelt:

Marketing en uitvaart
Al ruim 15 jaar werk ik als organisatieadviseur en accountmanager in de wereld van online marketing. Dagelijks ben ik omringd door marketeers en internetstrategen. Daarnaast werk ik als Stivu gediplomeerd uitvaartverzorger een kleine uitvaartonderneming in de buurt en ik geniet van iedere uitvaart die ik mag verzorgen. Twee banen in twee werelden.

Branche in beweging
Mijn nieuwsgierigheid als organisatieadviseur en marketingfanaat in de uitvaartbranche brengt veel inzichten. Ook ik zie dat de uitvaartwereld een gesloten wereld is die zich splitst in 2 delen: de grote 3 en daarnaast heel veel kleine ondernemers die het steeds zwaarder krijgen.

Het valt daarbij op dat uitvaartondernemers en toeleveranciers

  • veel marketinggeld verspillen aan bijvoorbeeld advertentie;
  • worstelen met hun eigen website;
  • niet online zichtbaar zijn;
  • te weinig contacten / leads genereren.

De uitvaartbranche is volop beweging, zowel door de groei van het aantal uitvaartondernemers als door het veranderende mediaconsumentengedrag. En ook hier telt mijn eigen ervaring als consument, bij het overlijden van een familielid. Ik zocht een uitvaartverzorger buiten mijn eigen woonplaats en verdwaalde in alle sites op internet. Je zoekt je suf naar iemand die bij je past.

Twee werelden bij elkaar
Door mijn kennis, ervaring en door mijn netwerk brengen wij met Uitvaartkrachten.nl 2 werelden bij elkaar in een branche die het hard nodig heeft. Om te beginnen met een online podium waar we het gezicht en de mens achter de professionals in de uitvaartbranche laten zien. Waar je mensen vindt die voor je klaar staan. Waar consumenten gemakkelijk met uitvaartprofessionals kunnen kennismaken. Maar het is ook een online podium waar we de krachten bundelen en ruimte geven aan elkaar en aan onze toeleveranciers, om elkaar te vinden en de veranderende klantenwensen adequaat te bedienen. Zonder tussenkomst van dure derden.

Profijt voor iedereen
Waar dit initiatief naar toe gaat in de nabije toekomst, dat kan nog alle kanten op. Wij hebben dit neergezet met passie voor 2 werelden en we hebben een aanpak gekozen waar iedereen profijt van heeft. Wij hopen dat heel veel professionals en consumenten er gebruik van maken.