Thema: Ondernemerschap, Uitvaartkrachten Academy

Presentatie Doe-het-zelf-SEO

Hoe krijg je online nog meer aansluiting bij de uitvaartconsument. SEO is een absolute must.

Maar wat kan je zelf doen zonder  marketingbureau en zonder budget.  Uitvaartkrachten.nl regelde een SEO trainer die in jip-en-janneke-taal presenteerde hoe belangrijk SEO is en wat je eenvoudig zelf al kan doen met direct resultaat. Yke de Haan, aankomend uitvaartverzorger, doet hiervan kort verslag

“Ook in onze branche is online marketing en communicatie niet meer weg te denken. Het grootste deel van het publiek geeft aan zelf een website te hebben en/of via social media te communiceren. Aan trainer Susan de dankbare maar gezien de beperkte tijd uitdagende taak om ons in vogelvlucht over SEO (Search Engine Optimization) te vertellen. Ze geeft aan dat ze normaal gesproken trainingen van een hele dag geeft over dit onderwerp. Nu beperkt ze zich tot het doorlopen van de belangrijkste aandachtspunten en het geven van een aantal tips en adviezen, waar wij meteen ons voordeel kunnen doen. Susan vertelt vlot en enthousiast over een onderwerp dat voor velen  niet bovenaan het lijstje van liefhebberijen staat. Maar het is duidelijk dat het echt nodig is om hier  aandacht aan te blijven besteden, willen we een goede aansluiting bij vinden bij de uitvaartconsument.”

Interesse?

Maar wat kan je zelf doen zonder  marketingbureau en zonder budget.

Wij hebben iets voor je. Heb je een profiel op Uitvaartkrachten.nl stuur dan een mailtje naar redactie@uitvaartkrachten.nl en we sturen je de presentatie van Susan. Ik deze presentatie staan veel tips, relevante sites en tools.
Nog geen profiel op Uitvaartkrachten.nl? Geen probleem, een profiel is zo gemaakt. Kijk op Profiel maken