Carla

van der Heijden

Ervaring: 25 jaar

Bereikbaarheid: 24/7

Tarief: Rituele begeleiding uitvaart €550,- (bij alleen een korte toespraak is een lager tarief bespreekbaar) Voor hulp bij nalatenschap geldt het tarief van De NalatenschapsMakelaars

Carla

van der Heijden

Bickerswerf 66, 1013 KX Amsterdam, Nederland

  • Flevoland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland

REACTIES:

“Op de begrafenis plechtigheid van mijn zwager heeft U voor ons gevoel een zeer mooie en toepasselijke toespraak gehouden. Wij zijn daar zeer erkentelijk voor.
Wij willen U daarvoor bedanken en tevens voor de goede zorgen”.

“Wij willen je nog danken voor de mooie uitvaart die je enkele maanden geleden voor onze vader hebt verzorgd. Onze hele familie kijkt er met een goed gevoel op terug”.

“We hebben veel complimenten gehad over de uitvaart, fijn dat je daar aan hebt bijgedragen en voor mijn moeder kon zeggen wat wij niet konden.”

“Ook wil ik je bedanken voor de professionele wijze waarop je deze vervelende kwestie tot een goed einde hebt weten te brengen. Door jouw toedoen zijn uiteindelijk alle neuzen dezelfde kant op komen te staan: iedereen voelde zich gehoord en gezien, met de nodige empathie en kennis van zaken van jouw kant.
Ik heb ons contact als heel prettig ervaren.”

“Super bedankt voor de hulp en de aanpassing van de brief. Echt top. Dit heeft ons heel erg geholpen. Met vriendelijke groet, Een tevreden klant”

“Bedankt voor je geweldige hulp en je vriendelijke, persoonlijke benadering”

“Anderhalf jaar geleden is mijn moeder overleden en kregen wij te maken met een enorme ingewikkelde afwikkeling van haar administratie en een negatieve nalatenschap. Meer dan een half jaar hebben wij geploeterd om alles op een rijtje te krijgen, maar het steeg ons naar onze hoofden en hebben de hulp van een nalatenschapsmakelaar Carla van der Heijden ingeschakeld. Wat een opluchting! Zij heeft alle zaken, ook in het buitenland, voor ons afgehandeld in een vrij korte tijd. We hadden spijt dat we niet eerder op het idee waren gekomen om het uit handen te geven en zijn haar ontzettend dankbaar!”

Offerte aanvragen