Profile

Terug naar resultatenlijst

Diana smit

Tastbare herinnering, Foto & video

Wij verzorgen een persoonlijke videoboodschap bij leven. Ik verzorg u haar en make-up. Samen schrijven wij u verhaal of een gedicht, waarbij we gebruik kunnen maken van een slideshow aan foto's. En natuurlijk helpen wij bij de kledingkeuze en de plaats waar we deze videoboodschap kunnen opnemen. Deze kunt u in persoonlijke kring afspelen, maar ook tijdens de uitvaart. Bovendien filmen wij uitvaarten en maken een fotoreportage van de uitvaart. Waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de nabestaanden.Wij houden voor u de regie in handen

Wij verzorgen een persoonlijke videoboodschap bij leven. Deze kunt u in persoonlijke kring afspelen maar ook tijdens de uitvaart.
Wij verzorgen hierbij ook het haar en make-up en kiezen samen met de klant de kleding uit en schrijven ook samen het verhaal.Tevens filmen wij uitvaarten en maken een fotoreportage van de uitvaart. ( de uitvaartondernemer is voor mij degene die de uitvaart doet ik hou me met de regie van de foto en video reportage bezig) Graag werk ik met de uitvaartondernemers ieder zijn vak.

Ervaringen

Diana Smit, heeft ons enorm geholpen met een schitterende video reportage van de rouwstoet van 60 les auto's voor onze overleden collega! Zeer indrukwekkend!

Diana is een leuk mens, laagdrempelig en iemand waar je je al snel bij op je gemak voelt. Zij maakt met haar bedrijf '' Mijn Laatste Ik“ foto en videorapportages van uitvaarten. Maar ook, en daar zette zij mij wel aan het denken, maakt zij persoonlijke videoboodschappen.

Ervaring: 5 jaar
Uitvaarten: 50
Bereikbaarheid: 24/7

Soorten uitvaarten
  • Katholiek
  • Protestants
  • Nederlands Hervormd
  • Joods
  • Humanistisch
  • Moslim
  • Jehova Getuigen
Wij filmen of fotograferen alle uitvaarten als daar de behoefte toe is
Offerte aanvraag
Diana smit
Mozartweg 11
1323 AV Almere
Nederland

T 0652012950

Werkgebied:
Nederland