Thema: Ondernemerschap, Hoe doe jij dat?, Uitvaartkrachten Academy

Spreektechnieken voor uitvaartprofessionals.

“Onze spreekstem wordt binnen 2 seconden beoordeeld op betrouwbaarheid en sympathie.”

Uit een recent onderzoek van de universiteit van Glasgow blijkt dat onze spreekstem binnen 2 seconden wordt beoordeeld op betrouwbaarheid en sympathie

Die eerste indruk is dus heel snel gemaakt. Ook door degene die jij aanspreekt, zoals de directe nabestaanden, de families die je begeleidt, de belangstellenden in een aula.

Met je stem heb je meer invloed dan je denkt. Bovendien is je stem een vrij kwetsbaar orgaan. Onder andere je gezondheid, je arbeidsomstandigheden en je stemtechniek bepalen hoe je klinkt en hoe lang je moeiteloos kunt praten.

Bron Debby Mureau, stemcoach.

Stemwijzer voor professioneel, gezond en overtuigend spreken

Op 27 oktober a.s. tilt Debby Mureau een tipje van de sluier op over de stemwijzer voor professioneel, gezond en overtuigend spreken.

Spreken is ons vak. Het is nog haast nog belangrijker dan de inhoud. We spreken allemaal met onze opdrachtgevers (de families) aan de keukentafel en we spreken voor kleine en grote groepen, in kleine zalen, grote aula’s of buiten op de begraafplaats. We spreken overal. Hoe kom jij over met jouw stem? Uitvaartkrachten.nl presenteert stemtechnieken:

Speciaal gericht op spreektechnieken voor uitvaartprofessionals.

We hebben niet zomaar de eerste de beste stemcoach gevraagd.

Debby is de schrijver van het boeken:

  • Je stem als krachtbron
  • 50 Tinten hees

Ze traint al meer dan 20 jaar onder andere TV-presentatoren en sprekers in uiteenlopende branches. En nu maakt ze tijd voor ons.

Meer weten hoe jij jouw stem aantrekkelijk gebruikt?

Kom dan naar de netwerkbijeenkomst op 27 oktober a.s. in Hoofddorp.

Aanvang 18.30 uur.

Aanmelden: stuur een mailtje naar netwerken@uitvaartkrachten.nl

 

Meer informatie: (url nog invullen)