Online stemtraining voor uitvaartprofessionals

De kracht en invloed van je presentatie en uitvaartstem

Online training, stemtraining voor uitvaartprofessionals.

Hoe klinkt jouw stem?

Reviews

“Veel geleerd”. – “Ik weet nu hoe ik mezelf moet herpakken als ik gespannen ben.” – “Nooit geweten dat je zoveel kan doen met je intonatie.” “Jammer dat het zo snel voorbij was.” – “Supertips, vooral bij weerstand en dominante gesprekspartners.” – “Al sommige tips uitgeprobeerd in het eerste gesprek en ja, het werkte echt, dankjewel.” – “Leuke oefeningen, schaamteloos meegedaan”.” – “Heldere uitleg”. – “Online training doet in deze training niet onder voor klassikale les, alsof Debby recht voor mij stond.”

Doel

Vertrouwen winnen met je stem voor communicatie en presentatie.

Doelgroep

Uitvaartondernemers, uitvaartverzorgers, uitvaartleiders, ritueel begeleiders, pastoraal medewerkers.

Waarom deze training

In de uitvaartbranche zien we vaak dat de professionaliteit in de communicatie aanzienlijk beter kan. Hoe je het zegt, hoe je het overbrengt, daar is nog onvoldoende bewustwording in.

Je wilt groeien naar een professioneel niveau van spreken en leren hoe je met je stem en communicatie vertrouwen wint en invloed hebt op anderen.

Met deze training kennis en vaardigheden leer je professioneel spreken en communiceren

Wil jij verder groeien in je vak?

In de uitvaartbranche zien we vaak dat de professionaliteit in de communicatie aanzienlijk beter kan. Hoe je het zegt, hoe je het overbrengt, daar is nog onvoldoende bewustwording in.

Je wilt groeien naar een professioneel niveau van spreken en leren hoe je met je stem en communicatie vertrouwen wint en invloed hebt op anderen.

Met deze training kennis en vaardigheden leer je professioneel spreken en communiceren.

Aanpak van de training

Een interactieve online training van 2,5 uur, verzorgd door een van de top-stemcoaches van Nederland Debby Mureau van Advoice . Op ons verzoek heeft 

Tijdens de training krijg je veel uitleg, handreikingen, tips en gelegenheid om te oefenen.

Wat ga je leren

  • Hoe je duidelijk spreekt
  • Hoe je stem warm klinkt
  • Met welke aspecten in je stem en communicatie anderen kunt raken en overtuigen
  • Hoe je ‘dichtbij’ of ‘afstandelijk’ overkomt
  • Wat je kunt doen als het niet meteen klikt
  • Welke oefeningen je kunt doen om je stem te trainen
  • Welke aspecten je presentatie onmiddellijk professionaliseren

Resultaten

Na deze online training ben je je bewust van de verbeterpunten in je communicatie in dialogen en speeches en je weet hoe je dit kunt trainen.

Certificaat

Na dit college ontvangt u digitaal een certificaat van de Uitvaartkrachten Academy en een logo van het certificaat voor o.a. uw website.

PE-punten

Geaccrediteerd met 5 PE-punten.

Docent

Debby Mureau traint al meer dan 20 jaar media-en businessprofessionals. Zij weet vanuit haar expertise en sterk ontwikkelde mensenkennis meteen de vinger op de zere plek te leggen en draagt met haar humor en warme persoonlijkheid technieken en kennis aan waarmee de trainee direct resultaat boekt in de manier van spreken en presentaties.

Op verzoek van Uitvaarkrachten Academy heeft Debby een maatwerk online stemtraining ontwikkeld, speciaal voor het vakgebied van de uitvaartprofessional.

Introductievideo

Debby-Mureau2

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk door een mailtje naar academy@uitvaartkrachten.nl