gevorderden ppp

Online training PowerPoint Uitvaartpresentaties, inspiratiesessie voor gevorderden

Wil je inspiratie en ideeën voor, nog persoonlijker en professionelere PowerPoints uitvaartpresentaties en wil je onderscheidend zijn? Dan mag je deze inspiratiesessie niet missen.

Nieuw – gratis aanvulling: uitleg over Dela systeem Plechtigheid Online met oefenaccount.

Reviews

“Dankjewel Lisette, ik heb veel geleerd en het was niet moeilijk.” “Nu ik terugkijk op mijn vorige PowerPoints waren die prima maar best wel standaard. Nu niet meer, ik heb inmiddels hele bijzondere uitvaartpresentaties gemaakt.”  “Ik wist niet dat er nog zoveel mogelijk is in PowerPoint en gemakkelijk toe te passen”. “Dankzij het overzicht met tips en tools kan ik het nu ook zelf, dankjewel”. “Praktisch dat ik het nu zelf kan.” “Lisette, het is precies zoals je zei, als je alle voorbeelden en tips in 1 PPP verwerkt wordt het te veel en te bont, maar ik gebruik bij iedere PPP weer iets anders, dank voor alle inzichten.”  “Training is heel waardevol, dankwel.”  

Doel

Zelfstandig onderscheidende uitvaartpresentaties kunnen maken.

Inspiratie opdoen voor mooie formats.

Doelgroep

Voor iedereen die wel eens een uitvaartpresentatie maakt en al vaardig is met PowerPoint, foto’s en muziek.

Nog niet voldoende ervaring? Kijk ook eens bij de basistraining.

Waarom deze training

Steeds meer uitvaartprofessionals maken zelf de PowerPoint presentatie voor de uitvaartconsument. Maar…. zijn deze uitvaartpresentaties wel onderscheidend genoeg? Of blijf jij, als uitvaartprofessional, nog steeds de mooie maar standaard uitvaartpresentaties leveren, voorzien van foto’s, muziek en een persoonlijke touch? Met PowerPoint en gratis andere tools kan meer dan je denkt. 

Wil jij verder groeien in je vak?

Met deze training leer je hoe je zelf onderscheidende uitvaartpresentaties maakt in PowerPoint.

Aanpak van de training

Voorafgaande aan de training ontvang je een PowerPoint met foto’s en een los muziekbestand. Het is de bedoeling dat je deze getimed hebt volgens de bijgeleverde instructies. In de training werk je verder aan jouw getimede PowerPoint.

We behandelen alleen de benodigde functies van PowerPoint voor de gevorderde gebruiker. We wagen de stap naar het bewerken van foto’s en de afbeelding van de rouwkaart voor de PowerPoint presentatie. 

Na iedere blok uitleg volgt er tijd en ruimte om zelf te oefenen tijdens de online les en eventueel jouw voorbeelden voor te leggen aan trainer en medecursisten. Op deze wijze krijg je niet alleen inspiratie van de docent maar ook van elkaar. Je oefent en expirimenteert onder begeleiding van de docent, zodat je na de training alle functionaliteiten zelf kan toepassen.

Onderwerpen / Inhoud

 • De rouwkaart als basis en inspiratiebron gebruiken
 • Bestaande PowerPoint presentaties passend maken
 • Nieuwe PowerPoint formats maken
 • Bewegend beeld gebruiken
 • Achtergrond afstemmen op de foto
 • Snel en gemakkelijk collages maken van foto’s
 • Een woordwolk maken
 • Inspirerend beeldmateriaal maken 
 • Tips en tricks voor het bewerken van een foto 
 • Uitleg Dela systeem Plechtigheid Online

Resultaten

Na de training ben je in staat:

 • een afbeelding van de rouwkaart te gebruiken in je PowerPoint presentatie
 • passend bewegend beeldmateriaal op te zoeken en in je PowerPoint presentatie te zetten
 • fotocollages te maken
 • een woordwolk te maken
 • basisbewerkingen van je foto toe te passen (achtergrond verwijderen en kleur aanpassen)
 • te werken met het Dela Systeem Plechtigheid Online

Certificaat

Na deze training ontvang je digitaal een certificaat van de Uitvaartkrachten Academy en een logo van het certificaat voor o.a. jouw website.

PE-punten

Geaccrediteerd door NaVU met PE punten

De basistraining is geaccrediteerd met 5 PE punten.

Docent

De training wordt verzorgd door Susanne Roijackers of door Lisette Wershoven

Beide trainers zijn werkzaam in de uitvaartbranche

Susanne

Susanne Roijackers maakte 5 jaar geleden de overstap uit het basisonderwijs naar de uitvaartbranche. Daarnaast is ze co-auteur van de op 27 juni 2019 vastgestelde beroepsstandaard voor Ritueelbegeleiders.  Tevens neemt zij zitting in de commissie accreditatie aangesteld door de LBVR. 

Gespecialiseerd in foto- en filmmontages

Ze startte Timeless Ritueelbegeleiding op. Al gauw breidde ze haar diensten uit met Timeless Memories waarbij ze zich specialiseert in het maken van foto en filmmontages die gebruikt worden tijdens afscheidsdiensten. Ze maakt de mooiste presentaties voor haar opdrachtgevers: grote uitvaartorganisaties, uitvaartondernemers en uitvaartconsumenten. 

Feeling

Susanne heeft feeling voor persoonlijk detail en sfeer van uitvaartpresentaties.

Ervaring met online onderwijs

Met haar passie voor haar vak, in combinatie met haar onderwijsachtergrond waar ze gewend is om klassikaal en online onderwijs te verzorgen, is zij bij uitstek de persoon om handvatten te bieden bij het maken van een persoonlijke PowerPoint. 

Lisette

Ervaren PowerPoint trainer

Lisette maakte 2 jaar geleden de overstap vanuit de IT-wereld naar de uitvaartbranche. Voordat zij deze overstap, naar uitvaartverzorger en later naar uitvaartspreker maakte, was zij jarenlang werkzaam als gebruikersadoptie consulente voor Office 365 applicaties en gaf zij trainingen in onder andere Powerpoint.

Creativiteit voor uitvaartpresentaties

Met haar onderwijsachtergrond is zij gewend om zowel klassikaal als online les te geven.
In haar vrije tijd verzorgt Lisette creatieve workshops. Zij vindt het belangrijk deze creativiteit in haar uitvaartpresentaties terug te laten komen. Het mag van haar, indien passend, best een keertje buiten de gebaande paden.

 

 

Susanne Roijackers
Trainer: Susanne Roijackers
Lisette Wershoven
Trainer: Lisette Wershoven

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk door een mailtje naar academy@uitvaartkrachten.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.