Thema: Ondernemerschap, Uitvaartkrachten Academy

Uitvaartbranche Nederland erkent nieuwe Academy

Erkenning Uitvaartkrachten Academy

De Uitvaartbranche in Nederland erkent nieuwe Academy

Erkenning door uitvaartprofessionals

Nog maar 3 weken geleden lanceerde Uitvaartkrachten de Uitvaartkrachten Academy met workshops, een college en trainingen. Al vanaf de eerste dag komen niet alleen de felicitaties, maar ook de aanmeldingen binnen bij Uitvaartkrachten.nl. De eerste groep zat na 1 dag al vol. Daarom heeft de Academy nu al extra groepen bijgepland.

Erkenning door NaVU

De eerste 6 trainingen zijn nu al geaccrediteerd door NaVU met PE punten. Op de site van de Academy staat bij iedere training het aantal toegekende PE punten vermeld.

Uit recent onderzoek blijkt dat 43% van de SKU houders aangeeft dat de nascholingseisen moeilijk tot onhaalbaar zijn.

“Het liefst korte, efficiënte laagdrempelige en betaalbare trainingen.”

Dat zijn de geluiden van uitvaartprofessionals die op zoek zijn naar trainingen voor gevorderden. Uitvaartkrachten Academy sluit aan bij deze opleidingsbehoeften.

Er zijn nu al 7 trainingen

Er zijn 7 klassikale trainingen ontwikkeld met onder andere workshops, colleges en trainingen. Ze zijn bedoeld voor de gevorderde uitvaartprofessional die verder wil groeien in het uitvaartvak. Er is keuze uit:

In 2021 volgen nog meer trainingen en Uitvaartkrachten komt dan ook met een online training.

Kwaliteit

Alle trainingen voldoen inmiddels aan werkvormen die kennis, kunde en praktijk verbinden. Iedere training is gericht op persoonlijke ontwikkeling in kennis en vaardigheden: Weten -> Doen -> Voelen -> Veranderen. Het gaat immers om het resultaat. Vaardigheden hebben pas waarde als ze in de praktijk toegepast worden. De 15 jaar lange ervaring op het gebied van onderwijskundige programma’s in de volwassen-educatie voor Schouten & Nelissen, LECTRIC, NCOI en SRM komen goed van pas bij het programma-management van de gekozen trainingen, aldus Hanny van Keulen, oprichter van de Uitvaartkrachten Academy.

Docententeam

Niet alleen de inhoud en de werkvormen van de training, maar ook de docent is erg belangrijk. De juiste docent geeft extra meerwaarde aan iedere training. Het docententeam is zorgvuldig gekozen. Iedere trainer heeft een specifieke expertise gecombineerd met werkervaring in de uitvaartbranche. De hoge evaluatiecijfers van trainingen en werkzaamheden van afgelopen jaren bewijzen de kwaliteit van deze trainers. 

Veilig naar de training

Gezondheid staat voorop. Daarom volgt de Uitvaartkrachten Academy strikt het protocol van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Dit protocol staat buiten de lockdown klassikale trainingen toe, mits wordt voldaan aan RIVM-maatregelen. Iedere leslocatie voldoet aan deze eisen. Voorlopig duurt de lockdown tot 19 januari a.s. Alle trainingen starten na deze datum. Indien de lockdown langer duurt dan verwacht, passen wij de data aan.

Meer info? Mail naar academy@uitvaartkrachten.nl of bel 06 111 95 807.