Uitvaartkrachten Academy

Deelnemen aan een training: stuur een mailtje naar academy@uitvaartkrachten.nl

Klassikale lessen mogen weer, alle trainingen gaan door.

Uitvaartkrachten Academy visual

Waarom de Uitvaartkrachten Academy?

Uit recent onderzoek blijkt dat 43% van de SKU houders aangeeft dat de nascholingseisen moeilijk tot onhaalbaar zijn.

“Het liefst korte, efficiënte laagdrempelige en betaalbare trainingen.” Dit horen wij regelmatig van uitvaartprofessionals die op zoek zijn naar trainingen voor gevorderden. Uitvaartkrachten Academy sluit aan bij deze opleidingsbehoeften.

Uitvaartkrachten Academy

Verder in het uitvaartvak

Deze Academy is er voor u, voor jou, voor ons. Waarom? Samen maken we uitvaarten in Nederland nog mooier. Hoe? Juist in de uitvaartbranche is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en groeien. Een leven lang leren is een bekende term in de volwassen-educatie en inmiddels niet meer weg te denken in onze snel veranderende maatschappij. Of je nu verder wil leren met of zonder PE-punten: Uitvaartkrachten Academy brengt je verder in het uitvaartvak.

Kwaliteit

Alle trainingen voldoen aan werkvormen die kennis, kunde en praktijk verbinden. Iedere training is gericht op persoonlijke ontwikkeling in kennis en vaardigheden: Weten -> Doen -> Voelen -> Veranderen. Het gaat immers om het resultaat. Vaardigheden hebben pas waarde als ze in de praktijk toegepast worden. Mijn 15 jaar lange ervaring op het gebied van onderwijskundige programma’s in de volwassen-educatie voor Schouten & Nelissen en NCOI en mijn ervaring als uitvaartverzorger en uitvaartspreker komen goed van pas bij het programma-management van de gekozen trainingen. Inmiddels zijn 15 trainingen geaccrediteerd voor PE-punten. En er volgen er nog meer, dus houd deze site in de gaten.

Docententeam

Niet alleen de inhoud en de werkvormen van de training, maar ook de docent is erg belangrijk. De juiste docent geeft extra meerwaarde aan iedere training.  Het docententeam hebben we zorgvuldig gekozen. Iedere trainer heeft een specifieke expertise gecombineerd met werkervaring in de uitvaartbranche. De hoge evaluatiecijfers van trainingen en werkzaamheden van afgelopen jaren bewijzen de kwaliteit van deze trainers. 

Veilig naar de training

Jouw gezondheid staat voorop. Daarom volgen wij strikt het protocol van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Iedere leslocatie voldoet aan deze eisen met onder andere mogelijkheid voor 1,5 meter afstand, goede doorluchting en coronaproof catering. 

Incompany

Wil je met meerdere collega’s samen trainen, dan heeft een incompany training meerdere voordelen. Neem gerust contact met ons voor de praktische en financiële voordelen. 

Hanny van Keulen

Wil jij verder groeien in je vak?

Heel veel plezier bij het doornemen van alle informatie op deze opleidingspagina. 

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op via academy@uitvaartkrachten.nl of 06 111 95807.

We zien je graag terug bij onze trainingen.

 

Hanny van Keulen

Uitvaartkrachten Academy