Voor wie

De uitvaartbranche is flink in beweging. Uitvaartkrachten.nl helpt je bij jouw werk en zichtbaarheid. Of het nu gaat omdat je teveel werk hebt en een collega zoekt, juist te weinig werk hebt en gevonden wilt worden door consumenten, vakinformatie zoekt of gewoon je professionele netwerk wilt vergroten. Uitvaartkrachten.nl ondersteunt.

Voor uitvaartprofessionals

Word online zichtbaar
Word online zichtbaar, voor collega’s, voor toeleveranciers en voor consumenten. In deze veranderende wereld wordt internet steeds belangrijker. Om gezien en gevonden te worden en te communiceren met collega’s, leveranciers en met consumenten.
In deze online wereld is het belangrijk om je gezicht te laten zien. Mensen doen graag zaken met mensen. Uitvaartkrachten laat de persoon en het karakter achter de onderneming zien.

Maak gebruik van dit online podium
Het is er gewoon. Het kost niets. Want speciaal voor de kleinschalige, onfhankelijke uitvaartondernemers en ondersteuners is het basisprofiel gratis. En voor een tientje in de maand extra krijg je een groter profiel met veel voordelen.
Maak een profiel aan, dit is het begin voor meer contacten. Neem gerust alvast contact op met relevante andere uitvaartkrachten en leveranciers bij je in de buurt. Versterk je netwerk.

Laat je zien
Laat je zien aan elkaar en aan consumenten; of je nu een ondernemer bent, uitvaartleider, uitvaartassistent, gastvrouw, gastheer, uitvaartmedewerker of iemand die de laatste verzorging doet: laat zien wie je bent en hoe mooi ons vak is.

Wilma den Uijl

Via het netwerk van uitvaartkrachten werd ik benaderd om een uitvaart te begeleiden.
Ik vond het bijzonder dat een platform dat nog maar zo kort bestaat al opdrachten genereert.
Ik heb dan ook veel vertrouwen in dit nieuwe netwerk waarin consumenten die op zoek zijn naar een kleinschalige onafhankelijke uitvaartonderneming zoals Zielhuis Uitvaart ons kunnen vinden.

Voor uitvaartleveranciers

Meer voor je marketinggeld.
Wat kost een brochure, een advertentie, flyers?
Is een stand op een vakbeurs te duur of sta je daar toch omdat je dan midden in de ‘uitvaartdoelgroep’ staat? En wat brengt het op?
Doe meer met je marketingbudget. Besteed je geld effectief. Bij uitvaartkrachten staat jouw dienst en product op een online podium. Een vakbeurs die 24/7 open is en bezocht wordt door jouw doelgroep.
Hier wil je bijhoren!

Eenvoudig
Een profiel aanmaken is niet moeilijk. Je hebt geen last van techniek. Je hoeft alleen maar jouw tekst, jouw foto en eventueel jouw filmpjes te uploaden. En als het niet lukt, bel of mail ons, dan helpen we. We helpen zelfs met het schrijven van jouw profieltekst als het nodig is. Kijk bij tips, rechtsboven aan in het paarse lint, dan lukt het vast al zelf.

Anneke Douma

Men put vaak kracht uit de bloemen van de uitvaart.
Uitvaartkrachten biedt mij nieuwe connecties en bijzondere samenwerkingen. Het is een krachtig hulpmiddel om mijn netwerk uit te breiden. Ik kijk uit naar alle nieuwe contacten en ben dankbaar wat uitvaartkrachten.nl voor mij doet.

Uitvaartstudenten

Jouw droombaan begint hier.
Leer van professionals, stel je vragen op het forum, vind een stageplaats en jouw droombaan.
Maak eenvoudig een profiel aan.

Allereerst, welkom in de uitvaartbranche. De eerste stappen zijn al gezet, je bent begonnen aan een uitvaartstudie of een vervolgtraining. Nu nog een stage, het examen halen en het liefst een baan. Was het maar zo gemakkelijk. In de praktijk blijkt dat behoorlijk tegen te vallen.
Uitvaartkrachten heeft ook aan de uitvaartstudenten gedacht.
Laat hier zien wie je bent wat wat jij kan betekenen voor uitvaartondernemers.
Dit vergroot je kans op een fijne stage plaats.
Leer van professionals. Het helpt je in je studie en straks in jouw vak. Bovendien krijg je toegang tot het blogstation om ook hier te laten zien wat jij ziet in de uitvaartbranche. Jouw mening telt.
Zoek je een baan? Kijk op deze site bij jobs, hier komen vacatures in de uitvaartbranche op te staan (rechts bovenaan in het paarse lint).
Gebruik jouw profiel bij je sollicitaties.

Het kan allemaal voor maar 5 euro per maand.
Doe er je voordeel mee.

Jo-Lan van Leeuwen

Geen moment getwijfeld om mijn profiel op Uitvaartkrachten.nl te zetten.
Als student is een stageplaats vinden best lastig. Dit podium is naar mijn idee de perfecte plek om mijzelf in het netwerk van de uitvaartbranche te presenteren om ervaring op te doen. Ik ben enthousiast en kan het iedere student aanraden.

Voor de consument

Alles bij elkaar

Een overlijden is al triest genoeg. Een uitvaart regelen komt daar nog bij. Een hele zware taak.
Maar wist u; heel veel onanfhankelijke uitvaartondernemers staan voor u klaar. Dat zijn professionele uitvaartkrachten. Maar wie past bij u? Wie past bij de uitvaart die u gaat regelen voor uw dierbare?

Zoekt u een uitvaartondernemer in uw woonplaats?
Of juist in een andere stad, maar weet u niet wie?
Zoekt u een uitvaartlocatie? Of bijzonder rouwvervoer? Wilt u vergelijken?
Wilt u zien welk gezicht, welke persoon bij u past?
Of zoekt u uitvaartteksten, spreuken of rituelen? Kijk bij de thema’s van vakinfo, er staan vast interessante informatie.

Kijk gerust rond op dit online platform. Hier presenteren uitvaartprofessionals zich aan u.
Hier kunt u vergelijken, offertes opvragen, bellen, mailen of gewoon rondkijken en ronddwalen op deze transparante site.
U bent meer dan welkom.
Alles is zichtbaar, met uitzondering van het uitvaartforum. Dit is specifiek bedoeld voor uitvaartprofessionals onderling.

Neem gerust rechtstreeks contact op met onze uitvaartkanjers, zonder tussenkomst van derden.

Namens het team uitvaartkrachten wensen wij u heel veel wijsheid en sterkte toe.

Ineke Kaars

Mijn lieve broer woonde in een andere stad en overleed onverwachts. Hij had geen partner en geen kinderen. Daar zit je dan met al je verdriet en dan moet je ook nog een uitvaartondernemer buiten je eigen stad vinden. Ik verdwaalde in de websites van uitvaartondernemers. Op uitvaartkrachten kon ik veel beter vergelijken en zag ik de gezichten achter de ondernemers. Zo kon ik snel iemand vinden die bij ons paste. Daarom was de uitvaart prachtig en voor ons zo betekenisvol.