Thema: Events in de uitvaartbranche

Voorlopig programma Late Summer Netwerkbijeenkomst 5 september a.s.

Op donderdagmiddag 5 september is het zover. De Late Summer netwerkbijeenkomst op Landgoed Den Treek in Woudenberg.
Terwijl Nederland nog lekker geniet van de vakantieperiode, werken wij achter de schermen aan een mooi programma.
Een netwerkbijeenkomst is pas echt leuk als er ook iets te zien of te doen is. Inspiratie voor de uitvaartondernemers en uitvaartleiders staat centraal. Gedurende de middag zijn er verschillende presentaties en workshops, verdeeld over verschillende plaatsen op het Landgoed. Maar er is vooral veel gelegenheid en ruimte om met elkaar te praten over ons mooie vak of gewoon over de vakantie of het weer. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

Voorlopig programma:

Parkeren:
Het feest begint al op de parkeerplaats. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een pendelbus / rouwbus ingezet. Heb je nog nooit in een rouwbus gezeten? Dit is je kans. Ervaar zelf hoe anders het is om een rouwbus in te zetten bij een uitvaart. Je kunt ook kiezen door een wandeling langs de weg (fietspad) of door het bos naar het Landgoed (ca. 7 min. lopen).

Op het Landgoed:
Welkom – introductie door team Uitvaartkrachten.nl en de eigenaar van Landgoed Den Treek

Presentaties en workshops:

    • Buitenrituelen, door Baaike Brand;
    • Duurzame keuzes zonder extra kosten en consessies, door Gerdine van Dam van de Groene Uitvaartkist;
    • Leer je naam kalligraferen, voor een echt persoonlijke boodschap;
    • Buitenlocaties en rouwkamers styleren doe je zo;
    • Wat kost live muziek op een uitvaart?

En natuurlijk kan er genetwerkt worden. Maak er gebruik van, gewoon omdat het kan, informeel als vakgenoten onder elkaar. Bovendien zijn er deelnemers je alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld: thanatopraxie, uitvaartfotografie, uitvaart videostreaming, bedrijfspresentaties, uitvaartbloemen en kransen, het inrichten van buitenlocaties, uitvaartcatering, nazorg voor nabestaanden, uitvaartsupport, zelf presentaties maken, de uitvaartapp, kinderuitvaarten, hemelwiegjes, de hemeldoos en nog veel meer.

Aanmeldingen:
Op dit moment zijn er ruim 50 aanmeldingen. Er is nog ruimte voor 20 aanmeldingen meer. Aanmelden kan dmv een mailtje naar netwerken@uitvaartkrachten.nl Kosten: 5 euro, contant betalen bij aanvang.

Tot ziens op 5 september a.s.

Meer info over het event