Anders Spreken

Training Regie bij Opbaren

Presenteren met meer impact en persoonlijkheid.

Gebruik professionele presentatietechieken voor meer zelfvertrouwen of om nog krachtiger en passend over te komen.

Doel

Vol vertrouwen nabestaanden en belangstellenden toespreken met passende impact.

Doelgroep

Voor iedereen die op een uitvaart voor de microfoon staat binnen in een aula of buiten bij een graf iets wil zeggen.

Waarom deze training

Tijdens een afscheid is het belangrijk om op een juiste manier en fijne wijze nabestaanden en belangstellenden te informeren, of het verhaal of de speech goed voor te dragen. Met name in het uitvaartvak is bewustwording hoe je overkomt, of hoe je iets zegt, erg belangrijk.

Wil jij verder groeien in je vak?

Je wilt groeien naar professioneler spreker. Door deze training leer je welke methodes je zelf kan inzetten. Je krijgt tips waarmee je direct aan de slag gaat en die je meeneemt naar toekomstige uitvaarten, zodat je met nog meer vertrouwen en impact je verhaal vertelt. (Of beter is het woord presenteert).

Met deze training verfijn je jouw vaardigheden op het gebied van spreken voor publiek. Door het verbeteren van je houding, mimiek en stem en als extra: subtiele, maar doeltreffende gebaren.

Aanpak van de training

In deze training maken we gebruik van zelf gekozen teksten. We geven aandacht aan 4 presentatiepijlers die de trainer gebruikt om het vertellen of voorgaan van deze teksten nog professioneler te maken.

Samen met de trainer en jouw collega-deelnemers ga je praktisch aan de slag. Tijdens de training krijg je informatie, handreikingen, begeleiding en tips van de trainer en feedback van de medecursisten. Je oefent samen in een realistische en veilige setting, zodat je na de training de vier pijlers in de toekomst zelf bewust in kan zetten en met nog meer vertrouwen en professionaliteit presenteert.

Wat ga je leren

  • Hoe je ontspannen voor publiek staat
  • Hoe je een tekst expressiever maakt met gebruik van je lichaamshouding
  • Hoe je een tekst interessanter maakt met inzet van je stem
  • Hoe je een tekst visueler maakt door de inzet van subtiele, passende maar doeltreffende gebaren
  • Hoe je verbinding maakt met je publiek
  • Hoe je op je eigen wijze een verhaalt vertelt.

Resultaten

Na deze training ben je in staat om nog professioneler, meer ontspannen, visueeel aantrekkelijker en met meer impact tijdens een uitvaart te spreken.

Certificaat

Na deze training ontvang je digitaal een certificaat van de Uitvaartkrachten Academy en een logo van het certificaat voor o.a. uw website.

PE-punten

Deze training is door het NaVu geaccrediteerd met 12 PE-punten.

Docent

Peter Lusse.

Ja, inderdaad, de Peter Lusse, bekend van theater en TV.  Een veelzijdige succesvolle BNn-er. Hij is acteur,  zanger, schrijver, spreker, presentator, sprekerscoach en vooral ook uitvaartspreker. Wij hebben Peter Lusse bereid gevonden om voor ons de training Anders Spreken te verzorgen. Met zijn coachingservaring en ervaring uit eigen carrière leert hij ons krachtig maar gepast te presenteren met impact. 

Een training bij Peter is niet alleen gezellig en leuk maar vooral heel leerzaam.

We hadden al een topper voor de training Anders Voorgaan van Boy Janssen. De training Anders Spreken verdient ook zo’n zelfde kaliber coach en trainer. Wij zijn trots en blij met Peter Lusse in ons docententeam.

Peter Lusse
Peter Lusse

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk door een mailtje naar academy@uitvaartkrachten.nl